Hozzávalók:
- eper
- jó minőségű étcsoki vagy fehércsoki (nem tortabevonó)
- kókusz vagy bármi más, amibe bele szeretnéd forgatni pl. tört pisztácia, tört mogyoró stb.
Elkészítés:
- Az epreket lehűtjük, hogy mikor a forró csokiba érnek, az rögtön megkeményedjen és kérget képezzel rajtuk.
- A leveleket nem szedjük le (ahogy én sajnos mégis megtettem), mert egyrészt nem szép, másrészt nincs mivel belemártani az epreket a csokiba.
- Felolvasztjuk a csokoládét: egy lábosban vizet forralunk, arra egy edényt teszünk pl. jénai, abba pedig a csokit, hogy ne égjen meg.
- Belemártjuk az epreket, beleforgatjuk amibe szeretnénk és kész. Ennek a receptnek nincs turpissága :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése