Ezt a receptet sem ajánlom a fogyni kívánók számára, a többieknek viszont melegen :)
Hozzávalók
- csirkemell
- tejföl
- trappista
- mozzarella
- liszt
- tej
- fokhagyma
- olaj vagy olívaolaj
- Jénai tál
Elkészítés
- A csirkemellet 1 napra (lehet egy éjszaka is, ha nincs időnk) beáztatjuk fokhagymás tejbe.
- Miután kivettem, a tejet NEM öntjük ki. A csirkemellet csíkokra vágjuk. A tálat olajjal kikenjük.
- A csirkecsíkokat megforgatjuk lisztben, majd kibéleljük vele a tálat. Tejfölt keverünk hozzá és néhány kanál fokhagymás tejjel meglocsoljuk.
- A tetejére trappistát és / vagy mozzarellát reszelünk, minimum annyit, hogy teljesen befedje. Aki szereti, paradicsomkarikákat is tehet a sajt tetejére, de arra számítsunk, hogy az majd levet ereszt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése