Hozzávalók
- fagyasztott leveles tészta
- ketchup
- trappista
- tojássárgája
- virsli
- liszt
Elkészítés
- A leveles tésztát szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, liszttel szórt pulton vagy konyharuhán kinyújtjuk és egyforma négyzetekre vágjuk.
- A majdani belső felét megkenjük vékonyan ketchuppal, átlósan beletesszük a virslit (ha lelóg, lecsippentjük, hogy teljesen be tudjuk csomagolni a tésztával), mellé teszünk két csík trappistát.
- Feltekerjük a tésztát, kétoldalt becsomagoljuk, hogy ne lógjon ki semmi és egy batyut kapjunk.
- A batyuk tetejét megkenjük kevés tojássárgájával és reszelt sajtot szórunk rá.
- Légkeveréses sütéssel 180°C-on pirosra sütjük. Nem tudok időt mondani, 10 percig minimum :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése